samedi 12 mai 2007

El reportatge al gust dels consumidors


Els reportatge de Dalí fet per periodistes de la Vanguardia, permet conèixer de manera interactiva un personatge característic de la nostra història, des de la cronologia, les seves obres o aspectes curiosos com la sexualitat o la política. Aquest producte és complert i a la vegada, invita l'usuari a l'acció.


L'aspecte més pràctic i funcional que té aquests reportatge multimèdia és l'estructura i l'organització dels diferents temes, ja que són no linial. Aquest tipus d'ordenament de la informació permet a l'usuari navegar segons els seus interessos i construir-se al seu gust com descobrirà l'artista Dalí. Aquesta forma de gestionar les diferents dades que ens proporciona el document permet combinar en els diferents apartats, com per exemple a la cronologia de Dalí, una lectura lineal de la informació.


D'altra banda, també cal especificar que aquest reportatge també permet la interacció dels seus navegants ja que disposa d'un fòrum que els interessats poden intercanviar opinions sobre el tema central o simplement, fer un test per posar-te a prova els coneixements sobre Dalí.
Des del meu punt de vista, aquest reportatge multimèdia m'ha permès saber com es pot estructura la informació de manera dinàmica i no lineal utilitzant tots els recursos multimèdia. Navegar per ella ha estat un bon exercici per poder conèixer aquest tipus de productes. Un producte multimèdia...
al gust del consumidor.

Aucun commentaire: