vendredi 18 mai 2007

Propostes per a participar al Tarragona M'esborrona

Aquest diari digital Tarragona M'esborrona , que inicialment és una eina de treball per a estudiants de cinquè de Periodisme, estaria molt bé inivitar als tarragonins i especialistes a participar-hi. La millor idea seria constitucionar-lo com un diari digital de referència i a la vegada seriós i de prestigi.

Per aconseguir aquest objectiu s'hauria de tenir recursos i una bona campanya de promoció. En aquesta campanya de promoció, estaria bé apropar-se a professionals de l'actualitat i demanar que s'incorporessin al projecte, que seria independent i a la vegada sense afany de lucre, només cobrir gastos. D'altra banda, també estaria bé que s'inclogués a webs d'institucions i d'altres ens perquè així la coneixença seria major, com ara l'Ajuntament de Tarragona, la pàgina web de la URV, etc. També, penso que estaria bé, sortir al carrer un dissabte de cada mes i fer una redacció a la Rambla Nova. D'aquesta manera ens donaríem a conèixer i invitaríem a les persones interessades a participar, proposar o simplement, opinar sobre el projecte.

Per la seva banda, crec que hi hauria d'haver una persona encarregada a gestionar-lo i a difinir criteris perquè no acabés sent un fòrum on tothom diu la seva. A més, crec que hauria d'haver un comercial encarregat de buscar maneres de poder aconseguir ingressos per poder fer un producte de qualitat, i a la vegada, independent.

Aucun commentaire: